2009. február 9., hétfő

Bea naplója- Április 1.rész




Áprilistól felgyorsultak az események. A hónap elején utunk egy szellemgyógyászhoz vezetett.

Érzéseim vegyesek voltak, mert azelőtt sosem hallottam ilyesfajta hivatásról.
Bevezetőként álljon itt néhány szavas ismertető azok kedvéért, akik hozzám hasonlóan járatlanok a szellemgyógyászok berkeiben.


"A szellemgyógyászat rövid ismertetése
A súlyos betegségek minden esetben lélekből vagy szellemből fakadnak.
A fizikai testben csak a tünetük található.
Az ember három nagy egységből tevődik össze: szellemtestből, lélektestből és fizikai testből. A lélek is test, a szellem is test, de a fizikai szem számára láthatatlan. Mindkettőben benne vannak a szervek, az idegrendszer, az érrendszer, az emésztőrendszer, a kiválasztórendszer, a nyirokrendszer és az energiarendszer is. A szellemtestben nagyon finom rezgésként vannak jelen, a lélektestben kevésbé finom rezgésként, a fizikai testben mint anyaggá vált, lematerializált rezgés.
A súlyos betegségeket szellemszinten és lélekszinten gyógyítjuk, megváltozott tudatállapotban, mély alvási szinten, nem hipnózisban. Ekkor az agyfrekvenca 0 - 4 Herz között van.
A három dimenziós fizikai világra, és az öt érzékszervre lekorlátozott ember nem érzékeli a lélek jelzéseit. Nem hallja a lelkiismerete hangját, s egy idő után a lélek már csak betegség által tud jelzést adni, amire aztán kénytelen lesz odafigyelni.
Maga az anyag nem betegszik meg. A betegségeket csak a gyökerüknél lehet gyógyítani, azaz ahonnan fakadnak: lélekben és szellemben.
A test a tünet hordozója, egy jelzőrendszer, mely jelzi, hogy valamit rosszul tettünk vagy teszünk. A testben csak a betegség tünetét lehet kezelni, sohasem az okot.
Szellemsebészettel, szellemgyógyászattal a betegség okaira derítünk fényt. A gyógyítást a szellemtestben, illetve a lélektestben végezzük el, ahonnan a gyógyulás átíródik a fizikai testbe. Ez a gyógyítás a beteg aktív közreműködésével történik, így részese lesz saját gyógyulásának. A gyógyítás eszközök és szerek nélkül történik.
Mellékhatása a gyógyulás!"
/ http://www.szellemgyogyaszat.hu/

Nincsenek megjegyzések: